søndag 18. oktober 2009

Totalt uinteressant

Klima mysteriet er et spill som er vanskelig å fatte interessen for. Det kan ha noe med at spill prosjektet kun varte i en uke, og vi hoppet midt inn i spillet. Men jeg syntes det skjedde veldig lite, og småspillene som var ment for å skape interesse, var kjedelige og uten de store utfordringene. En ide kunne kanskje vært og sendt deltakerne mer aktivt ut på nett surfing, for å finne forskjellige deler som man seinere kunne sveise sammen til et produkt.

Jeg var også inne på facebook siden, men sammen med resten av spillet var den også tam og uten store interessen. Få personer var aktive der, og det virket som et mislykket prosjekt.

Alt i alt mener jeg klima mysteriet har et godt budskap hvor de prøver å fremme miljøbevissthet før COP15. Handlingen kan i og for seg også være interessant, men de som står bak det som skjer på siden mangler ideer for å skape interesse.

1 kommentar:

  1. Dine betraktninger bekreftes av andre i klassen. Spillet fungerer ikke optimalt. Kanskje vil det fungere bedre etterhvert?

    SvarSlett